[FREELANCE] 24 Jikan (24 Hours) – Chapter 1


Titile : 24 jikan (24 hours)

Author : Kim Tae_Ah

Genre : Romance, School-life, Mistery

Rating : PG-16+

Poster by : ©RavenClaw @PosterDesigner

Disclamer : This story is real from my imagination and many inspiration !

Main Cast : Kim Taeyeon (Taeyeon SNSD)

Zhang Yixing (Lay EXO)

Yoo Youngjae (Youngjae BAP)

Support Cast : (find it in the story)
Continue reading

[FREELANCE] Challenge (2 of 12 season)

20140602013706

Tittle : Challenge (2 of 12 season)
Author : Fany_aurel
Rating : PG
Leght : Chapter
Genre : Romance, Sad
Main Cast : Kim Taeyeon, Zhang Yi Xing
Author Note : Hai guys!!seneng banget waktu liat komentar kalian di season pertama. Ngak percaya ff abal-abal aku banyak dapet komentar positif :’) untuk season kedua ini, aku benar-benar minta maaf karena aku updatenya super ngaret. Kalian tau kan berita baekyeon?aduh gara-gara berita mereka aku jadi keteteran buat nulis dan bam, seketika imajinasi diotak ilang dan semua penuh dengan baekyeon,baekyeon, dan bakyeon haha. So this is it, 2nd season, special for lay and long storyyy. Oh iya, aku saranin bacanya sambil muter-muter lagu mellow gitu ya, biar greget hehe. Happy Reading  Continue reading

12 Power Legend – Chapter 2

12 Power Legend – Chapter 2

12 Power Legend - EXOTaeng

 

Title : 12 Power Legend – Chapter 2

Author : Oh Eun Hye (Sparkpiglets3)

Rated : T (PG-15)

Genre : fantasy, adventure, mystery, Action (little bit romance)

Length : Multi-Chapter

Main cats : SNSD Taeyeon, EXO member

Support cats : you will find other cats in the story

Disclaimer : all the main cats in this story don’t belong to the author. The author is only entitled to the story belongs to the author who in import directly from my brain.

Author note’s : typo (s) scatted. For those who don’t like the cats here in, please don’t vilify or bash the cats! Author never allow to anyone plagiarism for this Fanfiction. And remember to give a comment. Don’t be a silent readers.

author note’s : annyeong haseyo, naneun Henny Pratiwi imnida. Aku author baru di sini. gamsahamnida buat Kak Nadia yang udah ngangkat aku jadi author baru di sini. Salam kenal semuanya #bow.

 

Continue reading

Mother of Earth ( Chapter 3 )

Cover

Mother of Earth

Main Cast: Taeyeon ­– EXO || Genre: Fantasy – Romence – Sad || Length: Multichapter || Rating: PG-13

Poster By : flwrblossom.wp.com

Disclaimer : FF ini berasal dari otakku dan bukan plagiat.

Author Note : Alurnya kecepatan yah? Tapi aku gak terlalu suka bertele- tele sebenarnya. Soalnya berdasarkan pengalamanku sebagai seorang reader aku gak suka banget tuh kalau dibuat penasaran hehe. Jadi aku berusaha sebaik mungkin untuk membuat kalian tidak penasaran.

Salah satu genre di FF ini adalah Sad, dan itu akan terlihat di chapter selanjutnya.

Happy reading . . .

Continue reading →

Mother of Earth ( Chapter 2 )

Cover

Mother of Earth

Main Cast: Taeyeon ­– EXO || Genre: Fantasy – Romence – Sad || Length: Multichapter || Rating: PG-13

Poster By : flwrblossom.wp.com

Disclaimer : FF ini berasal dari otakku dan bukan plagiat.

Author Note : Bagaimana part kemarin? Rusuh kan? Yah begitulah, makhluk fantasy yang aku bikin gak terlalu serius kayak vampire ataupun serigala karena member EXO ada hubungannya dengan manusia. Penasaran? Oke happy reading . . . . Continue reading →

Mother of Earth ( Chapter 1 )

Cover

Mother of Earth

Main Cast: Taeyeon ­– EXO || Genre: Fantasy – Romence – Sad || Length: Multichapter || Rating: PG-13

Disclaimer : FF ini berasal dari otakku dan bukan plagiat.

Poster By : flwrblossom.wp.com

Author Note : FF ini terinspirasi dari MV EXO MAMA. Tapi aku ubah jalur cerita dan juga kekuatan yang dimiliki member EXO. Yah biar beda aja gitu :v . . .

Dan satu lagi, kekuatan member EXO aku pilih berdasarkan karakter yang dimiliki mereka. Dan juga unsur fantasy aku buat sendiri. jadi semoga kalian suka J . . .

Happy reading . . .      
Continue reading →

[FREELANCE] ONE NIGHT in EXO DROM (Oneshot) [Special’s Taeyeon Birthday]

 

one night in exo drom-mainposter-taeyeon-exo-exotang

ONE NIGHT in EXO DROM (Oneshot) [Special’s Taeyeon Birthday]

|| Tittle : One Night in EXO Drom || Author : Nurma Kierra S.L || Main Cast : GG Kim Taeyeon, All EXO Member, and another || Genre : Romance, Comedy || Lenght : Oneshot || Rating : PG-17 || Pairing : EXOTaeng || Disclaimer : The story is mine, but inspired at korean drama, the entire cast belong to God and they parents. Please, don’t plagiation or publish this fanfic without my permission. || Summary : ‘Saengil Chukahamnida, Taeyeon noona.’ || Continue reading

Stress! [Part 6]

g

Title                    : Stress! [Part 6]

Author                 : far

Genre                   : Romance & Friendship Comedy (?)

Rating                   : PG-15

Main cast             : Kim Taeyeon [GG]  Byun BaekHyun [EXO-K] Zhang Yixing [EXO-M]

Supporting Cast :  find your self =))

Desclaimer          : the cast’s is god

Author note : ada… di ending cerita (?)

Poster by : ♡ Life • Laugh • Love ♡

Happy reading pleennnnn~

Continue reading

[Drabble] My Sunshine

Gambar

 

Tittle      : My Sunshine

Author : kimiceu

Cast       : Taeyeon & Lay

Genre   : Sad, romance

Rating   : PG-15,T

Length  : Drabble

Desclaimer          :

FF merupakan hasil karya sendiri, terinspirasi oleh beberapa ff lain. Cast haya meminjam nama dan Milik Tuhan Yang Maha Esa. Continue reading