Author Leesinhyo

LEESINHYO

Anyyeong

KANAESYA∏CALL ME SINHYO/BLOODY∏
      14 okt 2002 > perempuan > KPOPERS >Author>artworker

fact abot me

   HATE SOYA-HATE BROCOLI-LOVE CHOCOLATE-HATE PENDING-LOVE GAMES
sunny and kai grasylace

♥BIAS LIST♥

snsd_png_sunny_by_ompink-d5uc9lf

MY ULTIMATE BIAS IN KPOP

◊LEE SUNNY◊

 

images

FAVORITE COUPLE IN KPOP

◊DANSHIN◊DANDYU◊TAESUN◊

_render__luhan_exo__7_by_jangkarin-d6rabg4

BIAS IN EXO

XI LUHAN♥KIM JONGIN♥KIM JOONMYEON♥KIM MINSEOK♥OH SEHUN

OTHER:

HYOMIN T-ARA♣EUNJUNG T-ARA♣AMBER F(X)♣RYEOWOOK SUJU♣KYUHYUN SUJU♣SUNGMI SUJU♣L INFINITE♣REN NU’EST♣RAINA AFTERSCHOOL♣

♠DLL♠

7 comments on “Author Leesinhyo

  1. Hai author sinhyoo salam kenal ya^-^
    ooh ya kenapa kamu muda sekali aku iri jadinya dengan anak muda=_=
    wkwkwk woohh kamu juga suka amberr yaaa sama kalo gituu ❤
    Kamu multi talent ya bisa bikin ff sama jadi artworker kerenn dehh, ini nihh salah satu anak muda indonesia yang berbakat ;))
    Keep writing and GBU ya ❤

    • unnie annyeonghaseyoo.. mian baru liat page soalnya gak terhubung sama akun aku,, wahaha makasih deh eon, enggak kok banyak yang lebih keceh dan keren dari aku kayaknyaa.. tapi makasih yaa,, unnie juga hebat kokkk gomawo komennyaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s